Nieuws

Zeewier tijdens de Volvo Ocean Race Finish (24 - 26 juni 2018)

In oktober 2017 zijn zeven zeilteams, waaronder twee Nederlandse, gestart met een van de meest prestigieuze wedstrijden ter wereld: de Volvo Ocean Race (VOR). In 11 etappes zeilen de teams de wereld over om na 45.000 zeemijlen te eindigen in Den Haag. In 2015 kreeg Nederland al een voorproefje toen de race een stop-over maakte. De aankomst belooft een onvergetelijk evenement te worden waarin de zeilsport en de stad Den Haag samen centraal staan.

Een van de onderdelen van het evenement is het Innovation Pavilion waar toonaangevende start-ups, scale-ups en MKB-bedrijven gedurende de festivalweek, in een maritieme en duurzame omgeving, de gelegenheid krijgen om hun innovaties te presenteren. Zo ook de Stichting Noordzeeboerderij. Van zondag 24-6 t/m dinsdag 26-6 heeft de Stichting een eigen plek op het Innovation Pavilion om bezoekers te informeren en enthousiasmeren over zeewierproductie en toepassing. Een mooie kans om zeewier op de kaart te zetten bij een breed publiek.

Ook zien we jullie graag tegemoet tijdens het evenement. Voor informatie of vragen kunt u contact opnemen met Koen van Swam. Tijdens het evenement kunt u ook op de hoogte blijven via Twitter.

‹ Naar het nieuwsoverzicht