Nieuws

Op zoek naar top-stagiairs!

Werk jij met ons mee aan de duurzame zeewiersector in Nederland?

Stichting Noordzeeboerderij werkt aan de duurzame zeewiersector in Nederland. In de toekomst ziet de stichting mogelijkheden om voor de Nederlandse kust geïntegreerde zeeboerderijen te ontwikkelen met  zeewierteelt, visserij, schelpdierenkweek, natuurbeheer, energieproductie en/of kustverdediging. Zeewier is een veelzijdig en voedzaam ‘gewas’. Het kan geteeld worden zonder intensief gebruik van land, zoet water of meststoffen. Kortom, een wereld van verschil.

De Stichting werkt als aanjager van de duurzame Zeewiersector met onze hoofdtaken: het Zeewierplatform, demo’s op de offshore Proefboerderij Scheveningen en ons boek Groente uit Zee. Momenteel zijn we op zoek naar versterking van ons kleine team. We bieden een uitdagende, intensieve maar uiterst leerzame tijd aan. De werkzaamheden zijn deels inhoudelijkheid, maar hebben altijd een praktisch en resultaatgericht karakter. Ben je HBO of universitair geschoold? Outputgericht, ondernemend, communicatief vaardig en een goede teamspeler? En heb je zin om echt mee te werken aan een bijzondere ontwikkeling? Neem dan contact met ons op.

Specifiek zijn we op zoek naar:

Stagiair Marketing&Communicatie

(vanaf 1 juli - 40u p/w voor 4-6 maanden)

Het doel van deze stage is het uitbouwen en activeren van de zeewiercommunity. Samen met ons werkt je aan een communicatiestrategie en help je mee om de gestelde doelen te bereiken. Zo ga je aan de slag met sociale media, nieuwsbrieven, website, nieuwsbrieven, stakeholderbijeenkomsten en ons boek Groente uit Zee.

Stagiair Biologie/Voeding

(vanaf 1 juli, 40u p/w voor 4-6 maanden)

Het doel van deze stage is toegepast onderzoek naar zeewierteelt op zee. Daar blijft het niet bij. We gaan de kennis gebruiken om relevante producten te maken voor de zeewiersector. Denk hierbij aan kaarten met potentiële teeltlocaties, factsheets over opbrengst of voedingswaarden, businesscases, etc. Ook help je mee met algemene werkzaamheden zoals het organiseren van workshops, events, etc.

Ben je enthousiast en kun je niet wachten om te beginnen bij ons aan de Zeestraat in Den Haag? Laat ons dan snel weten waarom jij de ideale kandidaat bent. Stuur je motivatiebrief (max 1 pagina) en je cv naar info@noordzeeboerderij.nl. De stages starten uiterlijk op 1 juli 2017.  Er wordt een bescheiden financiële vergoeding beschikbaar gesteld voor je werkzaamheden. We zien je reactie graag tegemoet. Meer informatie over Stichting Noordzeeboerderij vind je op www.noordzeeboerderij.nl.

Koen van Swam – koenvanswam@noordzeeboerderij.nl

Eef Brouwers – eefbrouwers@noordzeeboerderij.nl

‹ Naar het nieuwsoverzicht